VII Jornades gastronòmiques del Fricandó 2021

El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme organitza un any més les JORNADES GASTRONÓMIQUES DEL FRICANDÓ entre els dies 19 de Novembre i 23 de Desembre.

Durant aquests dies els ciutadans de Mataró i el Maresme podran gaudir d’aquest plat tant típic , que manté una tradició evident a les cuines catalanes des de sempre, tant a nivell domèstic com en la restauració i la gastronomia més nostradaen diferents establiments de la ciutat.

Aquest certamen es va iniciar l’any 2013 per commemorar el centenari del naixement del poeta Salvador Espriu, i també pel fet que fos un dels plats preferits d’aquest insigne poeta català. Malgrat nàixer a Santa Coloma de Farners, Espriu, fill d’arenyencs, va estar molt vinculat al Maresme, ja que passava els estius a Arenys de Mar i fou enterrat l’any 1985 al cementiri de “Sinera” de la mateixa vila marinera.