Volem que tothom que visiti la web de Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme se senti benvingut i trobi l’experiència gratificant.

Què estem fent?
Per ajudar-nos a fer de la web de Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme un lloc positiu per a tothom, hem estat fent servir les Directrius d’accessibilitat al contingut web (WCAG) 2.1. Aquestes directrius expliquen com fer que el contingut web sigui més accessible per a persones amb discapacitat i fàcil dutilitzar per a tots.

Les directrius tenen tres nivells daccessibilitat (A, AA i AAA). Hem escollit el nivell AA com a objectiu de la web de Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme.

Com ho fem?
Hem treballat molt a la web de Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme i creiem que hem aconseguit el nostre objectiu d’accessibilitat de nivell AA. Supervisem el lloc web periòdicament per mantenir-lo, però si trobeu algun problema, poseu-vos en contacte.

Feu-nos saber què li sembla
Si us ha agradat utilitzar la web de Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, o si heu tingut problemes amb alguna part d’ella, poseu-vos en contacte. Ens agradaria rebre notícies seves de qualsevol de les formes següents:

envia’ns un correu electrònic a [email protected]
truca’ns al 93 798 55 58
posa’t en contacte a https://www.gremihostaleria.com/contacte