PROJECTE DIGITAL

Servei de gestió de xarxes socials, contingut visual, estratègia personal, disseny web, amb preus especials pels associats.

GERBROKERS GLOBAL SOLUTIONS​

Corredoria d’Assegurances

SANIPLAGAS

Empresa de fumigacions, tractament i control de plagues desinsectació, desratització i desinfecció, manteniment segons normativa, degudament homologada, amb certificats corresponents. Preus especials associats.

Gómez Arias Advocats Associats

Assessors Empresarials – assessoria Fiscal, Laboral, Comptable i Jurídica Mercantil i Advocats, amb preus especials pels associats.

Grupo Qualia

Empresa que realitza l’adequació de les empreses segons la Llei de Protecció de Dades, que és obligatòria amb descomptes importants pels associats.

CASTILLO ENGINYERIA INTEGRAL

Enginyeria industrial i acústica. Projectes d’hostaleria, llicencies d’activitats, projectes a mida, 15% de descompte sobre els preus de tarifes de l’ Enginyeria Castillo.

CST INCENDIOS

Manteniment i reposició, instal·lació de sistemes d’extinció d’incendis, etc. Descomptes del 15%.

PROTECH

Sistemes Protecció conta incendis i Seguretat. Neteja complerta de conductes i campanes. Reparació de maquinaria. Descomptes entre 10%-30%.

NESERMAR

Serveis de neteja en integrals i Serveis de reformes i reparacions en general. Descomptes del 10% .

CSI SEGURIDAD

Serveis de seguretat per les llars, indústries, negocis i comerços. Ofereixen un 10% de descompte en equips als nostres agremiats, previ pressupost.