Ruta de la Tapa tardor 2023

El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme organitza la tradicional, RUTA DE LA TAPA  entre els dies 13 i 29 d’Octubre de 2023.

Durant aquests dies els ciutadans de Mataró i el Maresme podran gaudir de diferents tapes, “pinchos” o “montaditos” especials i diferents en alguns establiments de la ciutat. Tening en compte que el nostre patrinador, Ramon Bilbao, ha ofert unes condicions i un vi amb molta qualitat per aquesta edició de la ruta de la tapa.

 

L’objectiu del Gremi és fomentar la cultura de la tapa entre la ciutadania elaborant tapes de qualitat i ben treballades que donin prestigi a l’establiment. El preu de la tapa serà de 4 € per tapa, inclosa beguda.

Com funciona per els clients?

Es sortejaran els següents premis:

  • Cava/nevera de 18 ampolles
  • Ampolla de 5L Ramon Bilbao Gran Reserva
  • Visita guiada a la bodega de Ramon Bilbao a Haro (La Rioja)
 
 

Com participaran els clients?

Han d’omplir la targeta que veieu més avall (disponibles a tots els establiments) amb els 8 cercles emplenats amb stickes dels establiments, essent obligatori un mínim d’1 sticker de cada codi postal.

Al tenir la butlleta emplenada es dipositarà a una urna a qualsevol dels establiments participants.

I posteriorment es farà el sorteig, i ho anunciarem al nostre Instagram @gremihostaleriamataro

Guanyadors

1r premi

2n premi:

3r premi